Huurvoorwaarden

Onderstaande voorwaarden zijn geldig bij boekingen korter dan 8 weken.

Al onze boekingen zijn exclusief: De kosten van elektriciteits- en of gasverbruik en waterverbruik (met bijbehorende zuiveringsheffing)  

Reservering & Betaling

Uw reservering, bij voorkeur via onze internetsite, wordt per mail bevestigd. U betaalt binnen 14 dagen na ontvangst van de reserveringsbevestiging 50% van de huursom als aanbetaling. Het restant van de huursom dient uiterlijk zes weken voor aankomst in ons bezit te zijn. Wanneer de reserveringsdatum en aankomstdatum minder dan zes weken uit elkaar liggen, dan betaalt u direct de gehele huursom.

Creditcards

Voor betalingen per creditcard gelden de volgende toeslagen op het factuurbedrag:

Mastercard: 2,6%, Visa: 2,5%, Discover, Diners Club, JCB, Union Pay en VPay: 3,45%

Annulering

Uw annulering dient schriftelijk aan ons kenbaar gemaakt te worden. Indien een boeking moet worden geannuleerd, wordt u een schadeloosstelling in rekening gebracht van: 

  • 15% van de totale huursom bij meer dan drie maanden voor aankomstdatum;
  • 50% van de totale huursom binnen twee tot drie maanden voor de aankomstdatum;
  • 75% van de totale huursom binnen een tot twee maanden voor de aankomstdatum;
  • 90% van de totale huursom binnen een maand voor de aankomstdatum;
  • Bij tussentijdse beëindiging van de huurperiode wordt geen restitutie betaald van de huursom  

Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten.

Reserveringkosten

De reserveringskosten bedragen € 32,50 per reservering. Wanneer u zelf online boekt, krijgt u € 5,00 korting.

Schoonmaakkosten

Wij brengen een verplichte eindschoonmaak in rekening. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van het bungalowtype.

U dient de bungalow tijdens uw verblijf zelf netjes en schoon te houden. Als de bungalow niet goed wordt onderhouden, brengen wij indien nodig extra schoonmaakkosten in rekening.

Aankomst

De door u gereserveerde bungalow staat op de dag van aankomst na 15.00 uur tot uw beschikking. Wij verwachten u tussen 15.00 en 17.00 uur. Indien uw aankomst later op de avond of op een andere dag plaats vindt dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via 035-5773000 of info@egelshoek.nl.

Vertrek

Op de dag van vertrek dient u de bungalow voor 10.00 uur opgeruimd op te leveren. Hieronder wordt verstaan: afhalen van bedlinnen, keuken en koelkast ontdoen van etenswaren, geen vuile vaat laten staan en afvalzakken deponeren in de containers op het park. Wanneer dit niet gebeurd zijn wij genoodzaakt extra schoonmaakkosten in rekening te brengen. 

Waarborgsom

De waarborgsom bedraagt € 250,00 en dient samen met de huursom betaald te worden. Bij verblijven langer dan

3 weken kunnen wij het borg bedrag verhogen. Alle tijdens het verblijf gemaakte kosten (elektra, water en eventueel gas) worden na vertrek op uw borg ingehouden. Na controle van de bungalow op schade en/of gebreken zal het restant van de waarborgsom binnen 10 dagen na uw vertrek gerestitueerd worden via uw bankrekening.

Huisdieren

Het meenemen van een huisdier is toegestaan (max. 2 in overleg). Bij de reservering van de bungalow dient u dit te melden. Per huisdier wordt € 5,00 per dag in rekening gebracht. Het alleen laten van uw huisdier in de bungalow is niet toegestaan indien deze overlast en/of schade veroorzaakt. Honden en katten dienen buiten de bungalow altijd aangelijnd te zijn. Katten die buiten komen zijn verplicht een halsbandje met belletje te dragen.

Linnengoed

Het huren van een lakenpakket is verplicht.

Handdoeken- en keukenpakket zijn apart te huur.

  • Lakenpakket per persoon, bestaande uit: 1 onderlaken, 1 dekbedovertrek, 1 kussensloop. Prijs: € 8,00
  • Handdoekpakket per persoon, bestaande uit 1 badlaken, 1 handdoek, 1 wasdoekje. Prijs: € 6,00
  • Keukenpakket per bungalow, bestaande uit: 1 theedoek, 1 keukenhanddoek. Prijs: € 4,50

Lokale heffingen

De huurprijzen zijn exclusief lokale heffingen en bedragen € 1,75 per persoon per nacht.

Huur overig

Het huren van extra artikelen zoals kinderstoel, kinderbed en box is, indien voorradig, mogelijk. Gelieve dit te reserveren bij de boeking.

Bij schade, verlies of diefstal van parkeigendommen brengen wij kosten in rekening. Het is niet toegestaan een schotelantenne bij uw bungalow te plaatsen. Per huisje zijn er maximaal twee motorvoertuigen op de parkeerplaatsen toegestaan. Aanhangers, caravans, campers en dergelijke zijn niet toegestaan op het park. Busjes en motoren zijn uitsluitend toegestaan op het parkeerterrein voor de slagboom. Kleine vrachtauto's zijn (zonder overleg) niet toegestaan ivm de infrastructuur.

Op deze huurvoorwaarden zijn tevens de RECRON-voorwaarden (vakantieverblijven) van toepassing.

U kunt onze privacy verklaring vinden op onze website.

 

Tot slot: ook op ons park kunnen zich door overmacht bepaalde zaken voordoen. In uiterste noodgevallen kunnen wij in door deze onvoorziene omstandigheden (bijvoorbeeld door brand, stormschade of iets dergelijks) onze verplichting om een recreatiebungalow aan u te verhuren niet nakomen. Wij zijn in dergelijke noodsituaties niet aansprakelijk voor de kosten van uw verblijf elders.  

 

 

 

 

prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden

Boek nu direct online
uw bungalow

Boek nu

Vraag direct online een prijsopgave aan

Prijsopgave

Aanbiedingen bij
De Egelshoek

Lees verder

Het laatste
Egelshoek nieuws

Lees verder