Kijk uw ogen uit

Laat u verrassen door de omgeving

Dat natuur is hier altijd dichtbij! Maak een mooie wandeling door het bos, fiets door de uitgestrekte weidevelden of zoek het water op bij de Loosdrechtse Plassen. Er valt in deze natuurrijke regio enorm veel moois te ontdekken. Kijk uw ogen uit!

Natuur

Natuur

Een ideale wandel- en fietsregio

Het naastgelegen 'Groene Hart' bestaat uit uitgestrekte weiden, veengebieden, grote plassen, meren en meanderende rivieren, maar ook historische stadjes, forten en boerderijen.
Kastelen en paleizen

Kastelen en paleizen

Stap een sprookje binnen

Kastelen hebben iets groots, iets magisch en dragen bovenal enorm veel geschiedenis. Liefhebbers halen hun hart op in deze regio!
Musea

Musea

Leuk voor alle leeftijden

Van kleurrijke doeken tot ouderwetse locomotieven en van gepolijste beelden tot imposante militaire voertuigen. Laat u inspireren.
Dorpen en steden

Dorpen en steden

De historie is goed voelbaar

Gaat uw hart ook sneller kloppen van gedetailleerde geveltjes, mooie grachtengordels en ophaalbruggen? Dan is het lijstje dat wij hebben opgesteld een schot in de roos!
Dagje uit

Dagje uit

Hier bent u zo een dagje zoet

Wilt u aapjes kijken? ... Of willen uw kinderen zelf de aap uithangen? Het kan allebei! Maak een leuk uitstapje naar de dierentuin of ga met het gezin een dagje naar een (overdekte) speeltuin.