Huurvoorwaarden lang verblijf

Bent u op zoek naar (tijdelijke) woonruimte voor een langere periode? Onderstaande voorwaarden zijn geldig bij boekingen vanaf 8 weken.

Al onze boekingen zijn exclusief: De kosten van elektriciteits- en/of gasverbruik en waterverbruik (met bijbehorende zuiveringsheffing)

Reservering & Betaling

Uw reservering, uitsluitend via e-mail, wordt door ons per mail bevestigd. U ontvangt per periode van 4 weken een factuur. U betaalt, binnen 14 dagen ná ontvangst van de reserveringsfactuur, de huursom van de eerste periode van 4 weken inclusief de daarbij behorende borgsom en een verplichte eindschoonmaak. De borgsom is gelijk aan de huurprijs van 4 weken. Vervolgens betaalt u 14 dagen voor aanvang van de nieuwe periode de huursom vooruit. De huursom en waarborg dienen te allen tijde vóór aankomst in ons bezit te zijn.

Creditcards

Voor betalingen per creditcard gelden de volgende toeslagen op het factuurbedrag: 

Mastercard: 2,6%, Visa: 2,5%, Discover, Diners Club, JCB, Union Pay en VPay: 3,45%

Annulering

Uw annulering dient schriftelijk aan ons kenbaar gemaakt te worden. Indien een boeking moet worden geannuleerd, wordt u een schadeloosstelling in rekening gebracht van:

  • 15% van de totale huursom bij meer dan drie maanden voor aankomstdatum; 
  • 50% van de totale huursom binnen twee tot drie maanden voor de aankomstdatum; 
  • 75% van de totale huursom binnen een tot twee maanden voor de aankomstdatum; 
  • 90% van de totale huursom binnen een maand voor de aankomstdatum; 
  • Bij tussentijdse beëindiging van de huurperiode wordt geen restitutie betaald van de huursom 

Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen € 45,00 per reservering. 

Schoonmaakkosten

Wij brengen per boeking een verplichte eindschoonmaak in rekening. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van het bungalowtype. Bij lang verhuur controleert een van onze medewerkers iedere 4 weken de bungalow op eventuele schade /gebreken. Indien de bungalow niet goed onderhouden wordt door de huurder dan zal de bungalow, in overleg met de huurder, door ons schoonmaakbedrijf worden gereinigd. De kosten van de schoonmaak zijn voor rekening van de huurder. Als de bungalow door de huurder wordt opgeleverd met achterstallig schoonmaakwerk dan brengen wij indien nodig extra kosten in rekening voor de eindschoonmaak.   

Waarborgsom

De waarborgsom is gelijk aan de huurprijs van 4 weken. Na controle van de bungalow op schade en/of gebreken zal de waarborgsom binnen 10 dagen na uw vertrek gerestitueerd worden via uw bank- of girorekening.

Huisdieren

Het meenemen van een huisdier is toegestaan (max. 2 in overleg). Bij de reservering van de bungalow dient u dit te melden. Per huisdier wordt € 2,00 per dag in rekening gebracht. Wij brengen tevens extra schoonmaakkosten in rekening voor een verblijf met huisdieren. Het alleen laten van uw huisdier in de bungalow is niet toegestaan indien deze overlast en/of schade veroorzaakt. Honden en katten dienen buiten de bungalow altijd aan gelijnd te zijn. Katten die buiten komen zijn verplicht een halsbandje met belletje te dragen.

Lokale heffingen

De huurprijzen zijn exclusief lokale heffingen en bedragen € 1,75 per persoon per nacht. 

Tussenafrekening

Bij lang verhuur ontvangt u na elke huurperiode van 4 weken een tussenafrekening van alle gemaakte (verbruiks) kosten met betrekking tot elektra, en eventueel water, de daarbij behorende zuiveringsheffing en eventueel gas. Deze factuur dient binnen 7 dagen voldaan te worden.

Linnengoed

Het huren van een lakenpakket is niet verplicht. Wel stellen wij het gebruik van linnengoed verplicht. Lakenpakket, handdoek- en keukenpakket zijn apart te huur (met wekelijkse of 2-wekelijkse verschoning) of kunt u zelf meenemen.

  • Lakenpakket per persoon, bestaande uit: 1 onderlaken, 1 dekbedovertrek, 1 kussensloop. Prijs: € 8,00
  • Handdoekpakket per persoon, bestaande uit 1 badlaken, 1 handdoek, 1 wasdoekje. Prijs: € 6,00
  • Keukenpakket per bungalow, bestaande uit: 1 theedoek, 1 keukenhanddoek. Prijs: € 4,50

Tijdelijke optie

Het is mogelijk om na een geboekte periode een tijdelijke optie op verlenging te krijgen voor een bepaalde periode. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Indien u een tijdelijke optie wenst, dient dit wel bij reservering te worden aangegeven.

Aankomst

De door u gereserveerde bungalow staat op de dag van aankomst vanaf 15.00 uur tot uw beschikking. Wij verwachten u tussen 15.00 en 17.00 uur. Indien uw aankomst later op de avond of op een andere dag plaats vindt dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via 035- 577 3000 of info@egelshoek.nl.

Vertrek

Op de dag van vertrek dient u de bungalow voor 10.00 uur opgeruimd en netjes (geen achterstallig onderhoud) op te leveren.  

Huur overig

Wij gaan er vanuit dat u bij een langdurig verblijf zelf zorgt voor vervanging van lampen, stofzuigerzakken en dergelijke.

Bij schade, verlies of diefstal van parkeigendommen brengen wij kosten in rekening. Het is niet toegestaan een schotelantenne bij uw bungalow te plaatsen. Per huisje zijn er maximaal twee motorvoertuigen op de parkeerplaatsen toegestaan. Aanhangers, caravans, campers, bakwagens en dergelijke zijn niet toegestaan op het park. Busjes en motoren zijn uitsluitend toegestaan op het parkeerterrein voor de slagboom. In geval u veel spullen mee wilt nemen: kleine vrachtauto’s zijn (zonder overleg) vanwege de infrastructuur niet toegestaan op ons park. 

Op deze huurvoorwaarden zijn tevens de RECRON-voorwaarden (vakantieverblijven) van toepassing.

Klik hier om onze privacyverklaring lezen.

Tot slot: ook op ons park kunnen zich door overmacht bepaalde zaken voordoen. In uiterste noodgevallen kunnen wij in door deze onvoorziene omstandigheden (bijvoorbeeld door brand, stormschade of iets dergelijks) onze verplichting om een recreatiebungalow aan u te verhuren niet nakomen. Wij zijn in dergelijke noodsituaties niet aansprakelijk voor de kosten van uw verblijf elders

 

Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden