Informatie en prijzen

Bent u op zoek naar (tijdelijke) woonruimte voor een langere periode. Bekijk dan hier onze tarieven.

Een huurperiode van minimaal 8 aaneengesloten weken valt onder langverhuur. U ontvangt dan per periode van 4 weken een factuur. Voor ingang van de eerste huurperiode dienen ook de borg en de eenmalige eindschoonmaak betaald te worden.

Bungalow types

Tarieven langverhuur De Egelshoek

Exclusief: Reserveringskosten (€ 45,00), de kosten van elektriciteits- en/of gasverbruik voor verlichting en verwarming, eindschoonmaak (verplicht),  waterverbruik met bijbehorende zuiveringsheffing  en lokale heffingen. De borg is gelijk aan de huurprijs van 4 weken.

Omdat wij recreatiewoningen verhuren willen wij u vooraf mededelen dat langer verblijf mogelijk is, maar dat u géén huurcontract ontvangt. Het betreffen steeds losse boekingen,  permanente bewoning is namelijk in strijd met het bestemmingsplan. Voordeel hiervan is dat wij heel flexibel zijn met het inplannen. Na de minimumperiode van 8 weken kunt u in overleg uw boeking verlengen met een door u gewenste periode. Dit kan bijvoorbeeld een weekend, week of 4 weken zijn. Het huurbedrag is dan evenredig aan de periode die u boekt.

Indien een huurperiode een overlappingsperiode heeft van of naar het hoogseizoen zal de huurprijs naar rato worden berekend.

Wij raden u aan een afspraak te maken om de bungalows van tevoren te bezichtigen en de mogelijkheden met ons te bespreken. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken via:  035-5773000

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om van tevoren langs te komen, dan willen we u uiteraard ook per mail info@egelshoek.nl  informeren over de mogelijkheden. Om u van de juiste informatie te kunnen voorzien qua beschikbaarheid van onze bungalows, hebben wij dan de onderstaande gegevens van u nodig:

-       Aantal personen (volwassenen, kinderen (met leeftijden) en eventuele huisdieren)

-       Gewenste verblijfperiode/data

-       Adresgegevens

-       Het gewenste bungalowtype

Neem contact op