Onderstaande voorwaarden zijn geldig bij boekingen vanaf 8 weken.

Al onze boekingen zijn exclusief: De kosten van elektriciteits- en/of gasverbruik en waterverbruik (met bijbehorende zuiveringsheffing)

Reservering & Betaling
Uw reservering, uitsluitend via e-mail, wordt door ons per mail bevestigd. U ontvangt per periode van 4 weken een factuur. U betaalt, binnen 14 dagen ná ontvangst van de reserveringsfactuur, de huursom van de eerste periode van 4 weken inclusief de daarbij behorende borgsom en een verplichte eindschoonmaak. De borgsom is gelijk aan de huurprijs van 4 weken. Vervolgens betaalt u 14 dagen voor aanvang van de nieuwe periode de huursom vooruit. De huursom en waarborg dienen te allen tijde vóór aankomst in ons bezit te zijn.

Creditcards
Voor betalingen per creditcard gelden de volgende toeslagen op het factuurbedrag:
Mastercard: 2,6%, Visa: 2,5%, Discover, Diners Club, JCB, Union Pay en VPay: 3,45%

Annulering
Uw annulering dient schriftelijk aan ons kenbaar gemaakt te worden. Indien een boeking moet worden geannuleerd, wordt u een schadeloosstelling in rekening gebracht van:

· 15% van de totale huursom bij meer dan drie maanden voor aankomstdatum;
· 50% van de totale huursom binnen twee tot drie maanden voor de aankomstdatum;
· 75% van de totale huursom binnen een tot twee maanden voor de aankomstdatum;
· 90% van de totale huursom binnen een maand voor de aankomstdatum;
· Bij tussentijdse beëindiging van de huurperiode wordt geen restitutie betaald van de huursom

Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten.

Reserverings- en wijzigingskosten
De reserveringskosten bedragen € 35.00 per reservering. Wanneer u uw reservering wilt wijzigen brengen wij € 35.00 wijzigingskosten in rekening.

Schoonmaakkosten
Wij brengen per boeking een verplichte eindschoonmaak in rekening. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van het bungalowtype. Bij verlenging van het verblijf in dezelfde bungalow wordt geen nieuwe eindschoonmaak in rekening gebracht. Bij lang verhuur controleert een van onze medewerkers iedere 4 weken de bungalow op eventuele schade. Indien de bungalow niet onderhouden wordt door de huurder dan zal de bungalow, in overleg met de huurder, door ons schoonmaakbedrijf worden gereinigd. De kosten van de schoonmaak zijn voor rekening van de huurder. Bij huur door bedrijven ten behoeve van werknemers is een wekelijkse schoonmaak verplicht.

Waarborgsom
De waarborgsom is gelijk aan de huurprijs van de eerste 4 weken. Na controle van de bungalow op schade en/of gebreken zal de waarborgsom binnen 10 dagen na uw vertrek gerestitueerd worden via uw bank- of girorekening.

Huisdieren
Het meenemen van een huisdier is toegestaan (max. 2 in overleg). Bij de reservering van de bungalow dient u dit te melden. Per huisdier wordt € 1,50 per dag in rekening gebracht. Na een verblijf van gasten met een huisdier krijgt de bungalow een speciale schoonmaakbeurt. Het alleen laten van uw huisdier in de bungalow is niet toegestaan indien deze overlast en/of schade veroorzaakt. Honden en katten dienen buiten de bungalow altijd aan gelijnd te zijn.

Lokale heffingen
De huurprijzen zijn exclusief lokale heffingen en bedragen € 1,10 per persoon per nacht.

Tussenafrekening
Bij lang verhuur ontvangt u na elke huurperiode van 4 weken een tussenafrekening van alle gemaakte (verbruiks) kosten met betrekking tot elektra, en eventueel water, de daarbij behorende zuiveringsheffing en eventueel gas. Deze factuur dient binnen 7 dagen voldaan te worden.

Linnengoed
Het huren van een lakenpakket is niet verplicht. Wel stellen wij het gebruik van linnengoed verplicht. Lakenpakket, handdoek- en keukenpakket zijn apart te huur (met wekelijkse of 2-wekelijkse verschoning) of kunt u zelf meenemen.

· Lakenpakket per persoon, bestaande uit: 1 onderlaken, 1 dekbedovertrek, 1 kussensloop. Prijs: € 6,75
· Handdoekpakket per persoon, bestaande uit 1 badlaken, 1 handdoek, 1 wasdoekje. Prijs: € 4,50
· Keukenpakket per bungalow, bestaande uit: 1 theedoek, 1 keukenhanddoek. Prijs: € 3,50

Tijdelijke optie
Het mogelijk om na een geboekte periode een tijdelijke optie op verlenging te krijgen voor een bepaalde periode. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Indien u een tijdelijke optie wenst, dient dit wel bij reservering te worden aangegeven.

Aankomst
De door u gereserveerde bungalow staat op de dag van aankomst vanaf 15.00 uur tot uw beschikking. Wij verwachten u tussen 15.00 en 17.00 uur. Indien uw aankomst later op de avond of op een andere dag plaats vindt dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via 035- 577 3000 of info@egelshoek.nl.

Vertrek
Op de dag van vertrek dient u de bungalow voor 10.00 uur opgeruimd op te leveren. Hieronder wordt verstaan: afhalen van bedlinnen, keuken en koelkast ontdoen van etenswaren, geen vuile vaat laten staan en afvalzakken deponeren in de containers op het park. Wanneer dit niet gebeurd zijn wij genoodzaakt extra schoonmaakkosten in rekening te brengen.

Huur overig
Het huren van extra artikelen zoals internetaansluiting, kinderstoel, kinderbed en box is, indien voorradig, mogelijk. Gelieve dit bij reservering te vermelden. Bij schade, verlies of diefstal van parkeigendommen brengen wij kosten in rekening. Het is niet toegestaan een schotelantenne bij uw bungalow te plaatsen.

Op deze huurvoorwaarden zijn tevens de RECRON-voorwaarden (vakantieverblijven) van toepassing.

U kunt onze privacy verklaring vinden op onze website.

 

 

Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden