Informatie & prijzen

Bij een huurperiode van minimaal 8 weken aaneengesloten valt u onder langverhuur. U ontvangt dan per periode van 4 weken een factuur. Voor ingang van de eerste huurperiode dienen ook de borg en de eenmalige eindschoonmaak betaald te worden.

Bungalow typesExclusief: Reserveringskosten (€ 40,00), de kosten van elektriciteits- en/of gasverbruik voor verlichting en verwarming, eindschoonmaak (verplicht),  waterverbruik met bijbehorende zuiveringsheffing  en lokale heffingen. De borg is gelijk aan de huurprijs van de eerste 4 weken.

Omdat wij recreatiewoningen verhuren willen wij u vooraf mededelen dat langer verblijf mogelijk is maar dat u géén huurcontract ontvangt. Het betreffen steeds losse boekingen,  permanente bewoning is namelijk in strijd met het bestemmingsplan. Voordeel hiervan is dat wij heel flexibel zijn met het inplannen en kunt u na de minimumperiode van 8 weken  in overleg uw boeking verlengen met een door u gewenste periode. Dit kan bijvoorbeeld een dag, week of 4 weken zijn. Het huurbedrag is dan evenredig aan de periode die u boekt.

Indien een huurperiode een overlappingsperiode heeft van of naar het hoogseizoen zal de huurprijs naar rato worden berekend.

Wij raden u aan een afspraak te maken om de bungalows van tevoren te bezichtigen en de mogelijkheden met ons te bespreken. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken onder nummer:  035-5773000

Mocht u niet in de gelegenheid zijn van tevoren langs te komen willen we u uiteraard ook per mail info@egelshoek.nl  informeren over de mogelijkheden. Echter, om u van de juiste informatie te kunnen voorzien qua beschikbaarheid van onze bungalows, hebben wij nog onderstaande gegevens van u nodig:

-       het aantal personen (volwassenen, kinderen (met leeftijden) en eventuele huisdieren);

-       de gewenste verblijfperiode/data

-       adresgegevens

-       het gewenste bungalowtype